Catering & Events

Take-away

Bestil din aftensmad hos os og smag vores friske og velsmagende mad til gode hverdagspriser med mange børnevenlige muligheder. Vi har alt fra langtidstilberedte simreretter til sprøde spyd lavet på fersk kylling og frisk kød. Er du til vegetar mad har vi både daal (linse-suppe) og en grøntsagsret spækket med friske sprøde grøntsager. Så er du en børnefamilier med få ledige timer på hænderne eller har du nogle lange arbejdsdage står vi klar med din aftensmad.

Vi giver 15 % på alt take away som bestilles gennem vores hjemmeside og afhentes i restauranten. Det er derudover også muligt at bestille levering.

Bestil her
Lækker indiske retter i København

Catering

Chai Shai kan lave mad til din næste fest, fødselsdag, bryllup eller middagsselskab. Vi laver catering til både store og små arrangementer og har rig mulighed for at imødekomme dine helt særlige ønsker til maden.

Ring og få et uforpligtende tilbud på en menu. Retterne kan både være fra vores aftenmenu men også laves særskilt til dit arrangement.

Selskaber

Chai Shai er vært for dit næste middagsselskab.

Lad os gøre arbejdet for dig, og tag dine gæster med til en hyggelig middag i vores omgivelser. I vores \’Jinnah-room\’ er der mulighed for at sidde privat med dine gæster – der er plads til 20 personer.

Skulle i være flere, kan dette naturligvis også arrangeres. Vi pynter gerne bordet og står for din kage så du kun skal dukke op og nyde dit arrangement.